Zašto pišemo blog na cdk.hr?

Kroz blog na web stranici tvrtke Centralna dimenzija kulture, razvojni tim koji stvara platformu za prezentaciju i komunikaciju umjetnika i publike želi podijeliti s vama svoj doživljaj kulture i umjetnosti s kojom se susrećemo svakodnevno. Ovaj blog pišu i stvaraju djelatnici Centralne dimenzije kulture, stoga njegov sadržaj ne predstavlja službena mišljenja i stavove tvrtke Centralna dimenzija kulture. CDK potiče različitost i kreativnost svakog pojedinca u cilju prenošenja i dijeljenja znanja iz područja kulture i umjetnosti.

Mi kao razvojni tim želimo s vama podijeliti naše doživljaje kulture i umjetnosti na koje nailazimo prilikom rada u tom području. Kao mladi tim koji se do sada nije susreo s područjem kulture i umjetnosti, a želimo svojim radom doprinijeti u tom području smatramo kako moramo za početak shvatiti područje našeg djelovanja. Upravo zato želimo podijeliti svoja razmišljanja sa svojim čitateljima.

Putem ovog bloga želimo prikazati kulturu i umjetnost onakvu kakvu je mi doživljavamo kada prođemo pored određene spomen ploče, spomenika, zgrade, uličnog pjevača, umjetnika, galerije, muzeja, kazališta... Zapravo želimo sebe osvijestiti o svijetu oko nas samih. Nažalost, naše istraživanje nailazi na prepreke kao što su nedostatak znanstvenih i stručnih znanja o samom umjetničkom području i naš geografski položaj Zagreba. Upravo iz navedenih razloga želimo da nam se i vi pridružite u stvaranju našeg bloga kako bi svima zainteresiranima pružili širi pogled na područje umjetnosti i kulture.

Cilj ovog bloga je vrlo jednostavan, prikazati svima zainteresiranima umjetnost i kulturu kroz jedinstveni pogled svakog pojedinca.

Uživajte u čitanju i istraživanju umjetnosti i kulture koja nas okružuje.

P.S. Ukoliko želite ostaviti kritiku na naš rad ili jednostavno podijeliti svoj pogled na umjetnost i kulturu s nama i našim čitateljima, javite nam se na blog@cdk.hr.

CDK blog

Kreiranje bloga

CDK blog
}}
Učitavanje
Prezentacija

Kako bi potaknuli promicanje umjetnosti i kulturnih vrijednosti, omogućujemo umjetnicima i kreativcima besplatnu prezentaciju

Saznaj više
#hashtag

Ako želiš da se tvoje objave s Facebooka, Twittera i Instagrama pojave na našoj stranici, dodaj im #cdkPrezentacija, #cdkZanimljivosti ili #cdkNajava

Saznaj više